Bli medlem

English

Kontakt oss

Bli sjef i eget liv – workshop for kvinner som lever med hiv – Utsatt

Dette seminaret utsettes, dato er ennå ikke bestemt. Hvor er du i livet nå? Hvordan tenker du om deg selv? Hvilke drømmer har du? Og hva holder deg igjen for å nå dem?

Hvor og når

place Et hotell på Østlandet event 18.04.2020 - 19.04.2020 schedule 10:00

Denne workshoppen er utsatt. Datoer for videre tilbud vil oppdateres forløpende.

HivNorge og livsstilstrateg Walter Heidkamp gjentar fjorårets suksess, og inviterer kvinner som lever med hiv til workshop 18.-19. april. Både nye og tidligere deltakere er hjertelig velkomne!

Bli bevisst egne tankefeller, hvordan du tenker og hvordan det påvirker deg. Lær av tidligere erfaringer, få nye verktøy og gi deg selv en boost!

Workshopen ledes av Walter Heidkamp som selv har levd mange år med hiv. Walter er NLP-Coach og ACMC Metacoach.

For å få utbytte av workshoppen er det viktig med aktiv deltakelse og å ha gode norskkunnskaper. I påmeldingen ber vi deg fylle ut din motivasjon for å delta. Det er begrenset antall plasser, og medlemmer og nye deltakere vil bli prioritert.

Kursavgift: Gratis for medlemmer i HivNorge og 400 kroner for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn via dette skjemaet. Medlemskap koster 100 kroner.

Inkludert er hotellopphold i en natt, frokost, lunsj og middag på lørdag og frokost og lunsj på søndag. Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte.

Tid: 18.-19. april. Oppstart lørdag formiddag, med hjemreise søndag ettermiddag.
Sted: Et hotell på Østlandet
Påmeldingsfrist: 1. april 2020

Scroll Up