Artistgalla

I år er det 20 år siden hivpositive i Norge stiftet interesseorganisasjonen PLUSS. Dette markeres torsdag 21. august da en rekke artister stiller opp i artistgallaen "Sprell levende". Skaff deg billetter allerede nå.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Det er også 20 år siden Høyesterett i den såkalte Henkisaken fastslo at hivstatus ikke var saklig grunn for oppsigelse. Det er 25 år siden det første aidstilfellet ble diagnostisert her i landet og det er altså 20 år siden PLUSS ble startet. Arbeidet til PLUSS videreføres i dag av HivNorge etter at PLUSS ble slått sammen med Landsforeningen mot Aids i 1999.

Christiania Teater

Bøygardsøstrene

Oslo fagottkor

Nikolay Lange-Nielsen er skuespiller, manusforfatter og regissør. Utdannet ved Statens Teaterhøgskole og cand.mag fra UiO. (bl.a. litteratur vitenskap) Har vært knyttet til Nationaltheatret i flere år, og spilt bl.a. på Rogaland Teater, Riksteatret og Oslo Nye. Spilte den mannlige hovedrollen i filmen «En Håndfull Tid» (1989), og har spilt i en rekke radio og TV -produksjoner, bl.a. som Ragnar i Hotell Cæsar. 

Fredrik Steen

Pitsj

Heine Totland

billettservice

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.