En ny forestilling om sorg knyttet til hiv

Black box teater ønsker hjertelig velkommen til forestillingen Birds of Ill Omen, av Corentin JPM Leven. Forestillingen er fra 30. mars til 02. april 2022.

scheduleOppdatert: 16.12.2022

createForfatter: Alaa Zerbo

labelEmner:

Birds of all III Omen er en ny forestilling som tar opp temaer knyttet til hiv med fokus på forholdet mellom det selvdefinerte identitet og identitet som er resultat av medisinske vurdering.

Gjennom sin egen hivdiagnose problematiserer Leven sykeliggjøringen av den skeive kroppen og de mange rollene han, med diagnosen, må fylle både sosialt og i LHBTQ+-miljøet.

Black box sier at I denne visuelle forestillingen skapes et rom fylt av minner og ønsker om en individuell homofil kropp. Et sted mellom byggingen av monument og minnemarkering, mellom vitenskap og selvidentifisering.

Corentin JPM Leven er en scenekunstner som jobber både som regissør, scenograf og skuespiller. Arbeidene hans er sterkt forankret i queermiljøets arv og historie.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.