Endre time digitalt ved Oslo universitetssykehus

Har du fått en time ved Oslo universitetssykehus som ikke passer? Hvis du har fått innkallingsbrevet fra sykehuset via helsenorge.no kan du nå enkelt sende beskjed direkte til avdelingen hvis du ønsker å avbestille timen eller ønsker et nytt tidspunkt for time.

scheduleOppdatert: 24.03.2021

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Når du åpner innkallingsbrevet i innboksen din på helsenorge.no vil du få tilgang til en svarknapp. Ved å trykke på denne kan du gi tilbakemelding hvis timen din ikke passer. 

Du kan se dialogen i ditt personlige helsearkiv på helsenorge.no og i dokumentoversikten i pasientjournal. 

Husk at du må gi beskjed senest 24 timer før timen som ikke passer for å unngå å betale gebyr for timen. 

Dette tilbudet er for alle over 16 år som har registrert seg som bruker på helsenorge.no og har samtykket til full tilgang

Har du mottatt innkallingsbrevet på Digipost, e-Boks eller som papirpost, må du fortsatt ringe til avdelingen for å endre eller avbestille timen. 

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.