HivNorge endrer betaling av medlemskontingenten

Fra 2021 endrer HivNorge forfallsdato for medlemskontingenten. Alle medlemmer vil motta fakturaen for medlemskontingenten i mai hvert år. Dersom du har vipps og har åpnet for å motta faktura i vipps-appen vil du motta din faktura i vipps og din nettbank. Alle andre vil motta betalingsinformasjon på e-post eller per post.

scheduleOppdatert: 11.05.2021

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Styret vedtok endringen 12. mars. Dette innebærer at medlemmer som har betalt kontingent for inneværende år har tale- forslags- og stemmerett ved årsmøtet neste år:

«HivNorge går fra og med 2021 over fra rullerende kontingentbetaling, til at kontingent for alle medlemmer forfaller den 15. mai hvert år. Nye medlemmer betaler i forbindelse med innmelding. Dette innebærer ved en fortolkning av vedtektenes ordlyd at alle medlemmer som har betalt kontingent for foregående år, og de som har betalt ved innmelding før årsmøtet samme år, har stemmerett på årsmøtet, som finner sted før utgangen av mars hvert år.  Dette gjelder også for årsmøtet 2021.» 

De som ønsker det, kan nå også opprette avtalegiro i nettbanken.

Takk til alle som er med oss videre! 

Har du spørsmål ta kontakt på post@hivnorge.no eller 21 31 45 80.

Les også

schedule08.03.2024

→ Kvinners helse og rettigheter i fokus  

På den internasjonale kvinnedagen 8. mars, rettes fokuset mot de ulike utfordringene kvinner står overfor, både nasjonalt og globalt. I likhet med UNAIDS vil HivNorge understreke behovet for å beskytte kvinners rettigheter for å sikre og ivareta helse, spesielt for jenter og kvinner som lever i fattigdom og i krigs- og konfliktområder. 

schedule07.03.2024

→ Informasjon til årsmøtets deltagere 

Vi har innkalt til ordinært årsmøte 21. mars 2024, kl. 18.30. Møtet holdes i HivNorges lokaler i Rosenkrantz' gate 4 i Oslo, men det vil også legges til rette for digital deltagelse. For å kunne delta på årsmøtet må du være medlem og ha betalt kontingent for 2023.