HivNorge har flyttet

HivNorge har endelig flyttet inn i nye lokaler i Rosenkrantz’ gate 4. Medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere er velkomne til å besøke vårt nye og fine kontor.

scheduleOppdatert: 16.12.2022

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Etter 15 år i Christian Krohgs gate 34, har HivNorge nå flyttet inn i nye kontorlokaler. Lokalene ligger sentralt plassert i Rosenkrantz’ gate 4, rett ved Oslo tinghus og bare et steinkast fra Karl Johans gate.

HivNorge vil fortsette alle våre vanlige aktiviteter i de nye lokalene. Det vil holdes temakvelder, frivilligkvelder, fagmøter, samtalegrupper og en-til-en samtaler i de nye lokalene, som har store og lyse samtale- og møterom.

Vi ønsker medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere velkomne til innflytningsfeiring.

Torsdag 10. november inviterer vi HivNorges medlemmer og frivillige til åpen kveld klokken 17.00.

Tirsdag 15. november er alle våre samarbeidspartnere invitert til lunsj og samling. Kom og se hvor fint vi har fått det.

Vi håper å du vil delta og dele gleden av vårt nye lokale og samarbeidet vårt.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.