Møt HivNorges nye rådgivere 

Vi har gleden av å introdusere dere for våre tre nye ansatte. Guro Lundby Sørensen og Einar Seierstad er nye rådgivere, Gro Thorup er vår nye juridiske rådgiver. I første omgang er alle tre engasjert for ett år.

scheduleOppdatert: 07.09.2022

createForfatter: Caroline Pisani

labelEmner:

Guro Lundby Sørensen er utdannet sykepleier og har over ti års arbeidserfaring fra Ghana, hvor hun har bodd og jobbet. Som sykepleier og prosjektkonsulent med West Africa AIDS Foundation (Ghana) har arbeidet hennes vært rettet mot personer som lever med hiv, både behandling og forebygging, tuberkulose, aktivisme for å bedre rettigheter og helsetilbud for lhbt+ miljøet og å tilby generelle helsetjenester. Guro har nå flyttet tilbake til Norge og har et sterkt ønske om å fortsette sitt engasjement hos HivNorge. 

Einar Seierstad er utdannet psykiatrisk sykepleier. Han har jobbet mange år med psykisk- og seksuell helse og rus. Han har blant annet erfaring fra Helseutvalget, Helsestasjon for gutter, rusomsorgen i Kirkens Bymisjon, og kommer nå til HivNorge fra Sex og samfunn. Einar har også sittet i styret i HivNorge, og vært frivillig. Han ser frem til å fortsette jobben med å fjerne stigma og skam, og å sikre rettigheter til alle berørt av hiv. 

Gro Thorup er utdannet jurist og NLP Coach. Som jurist har hun erfaring fra blant annet utlendingsforvaltningen, forbrukermyndighetene og advokatvirksomhet, samt spesialisering blant annet innen arbeidsrett, kriminolog og internasjonal flyktning- og asylrett. Gro gleder seg til å jobbe med rettshjelp i HivNorge og ser veldig fram til å hjelpe mennesker som lever med hiv eller på annet vis er berørt av hiv. 

Har du juridiske spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss, finner du kontaktinformasjonen vår her hivnorge.no/kontakt-oss

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.