Nytt styre klart etter årsmøte

Leif-Ove Hansen er tilbake i styrelederrollen etter HivNorges årsmøte torsdag 18. mars. Strategi for overordnet politikk- og arbeidsprogram og resolusjon om rusreformen ble også behandlet på årsmøtet.

scheduleOppdatert: 24.03.2021

createForfatter: Caroline Pisani

labelEmner:

Hansen returnerer i lederstolen etter to år som generalsekretær i Unge funksjonshemmede. Hansen har lang fartstid i HivNorge og var blant annet styreleder i organisasjonen i fire år. I sin forrige periode jobbet Hansen særlig med innføringen av PrEP i Norge, og som brukerrepresentant i spesialistgruppen for anbud på hivlegemidler i en periode da hivmedisiner ble satt ut på anbud første gang.  

Hansen ønsker nå å fortsette arbeidet som er igangsatt og deriblant arbeidet med å få PrEP tilgjengelig fra fastlegene på blå resept. Det blir også svært viktig å følge evalueringen av Nye Metoder. — Jeg skal også legge en innsats i å styrke det laget styret er og legge grunnlaget for å bygge organisasjonen videre. 

Med seg i styret får Hansen Frank Pettersen (ny), Jacob Hermansen (gjenvalgt), Anne Skjelmerud (gjenvalgt), Øivind Aamodt (ny, innstilles for ett år) og Einar Hyndøy (nytt varamedlem, valgt for ett år). Guri Fløttum, Ronda Kristine Bekkevoll og Natalia fortsetter også i styret. 

Vi takker alle som går ut av styret for deres bidrag og ønsker dere lykke til videre! 


Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.