Populær stand på EuroPride

HivNorge slo på stortromma under EuroPride i forrige uke. I løpet av de fire dagene på Rådhusplassen var flere tusen mennesker innom standen for å motta informasjon, svare på quiz eller få med seg kondomer, glidemiddel og slikkelapper.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

hivsløyfer

I tilegg til det store engasjementet blant våre frivillige og den store interessen for vår stand er det veldig gledelig at så mange unge mennesker var innom og hadde spørsmål ikke bare om hiv, men om andre seksuelt overførbare infeksjoner, seksualitet og testing. HivNorges slagord under Europride var ”Test deg – Bry Deg” og HivNorge samarbeidet med Olafiaklinikken som tilbød teststasjon for hiv og andre seksuelt overførbare infeksjoner (SOI).  Vi registrerer at folk bryr seg og at pågangen for testing er stor.

Parken og HivNorges stand var godt besøkt under EuroPride.

Fra HivNorges vegg, hvor publikum kunne skrive hva de ville.

Fra venstre: juridisk rådgiver i HivNorge, Johan Hougen, frivillig Reidun Lauvstad, nestleder Leif-Ove Hansen og frivillig Per Miljeteig.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.