The Human Aspect – et liv med hiv

Per Miljeteig har levd med hiv siden 80-tallet, og er nå intervjuet av The Human Aspect om sitt liv med viruset. Per har vært aktiv i likemanns- og rettighetsarbeid for personer som lever med hiv i mange år, og har også vært leder i HivNorge.

scheduleOppdatert: 13.01.2021

createForfatter:

labelEmner:

Per Miljeteig
Per Miljeteig. Foto: The Human Aspect

The Human Aspect er et prosjekt ledet fra Norge, der ulike personer intervjues på video om utfordringer de har eller har hatt i sine liv. Målet er å vise at ingen trenger å være alene med sine vanskelige tanker, og at det finnes hjelp. Hver video i prosjektet følges derfor også av en oversikt over hvor man kan henvende seg for å få hjelp med ulike utfordringer.

Videoen varer i ca en time, og er på engelsk. Du kan se hele intervjuet her:

Trenger du noen å snakke med om hiv? Kontakt HivNorge på telefon 21 31 45 80 (mandag til fredag 9-15) eller send en melding til post@hivnorge.no eller via Facebook Messenger.

Illustrasjon fra The Human Aspect.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.