Vil du ha en telefonvenn?

HivNorge har i samarbeid med FTPN – forbundet for transpersoner i Norge, Skeiv Verden, FRI Oslo og Viken og Bamseklubben startet opp Regnbuetelefonen – en tjeneste som formidler kontakt mellom telefonvenner.

scheduleOppdatert: 05.12.2022

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Målgruppene for tilbudet er voksne personer som enten lever med hiv og/eller definerer seg som lesbisk, homofil, trans, bi/pan eller skeiv.

Medlemmer av HivNorge som ønsker det, kan melde seg enten som frivillige ringevenner, eller be om å bli satt i kontakt med en ringevenn. I begge tilfeller får du en venn å snakke med over telefon en gang i uka, men den som melder seg som frivillig, forplikter seg i litt større grad enn den som bare vil ha en ringevenn.

Har du lyst til å få en ringevenn å snakke med en gang i uka om løst og fast, eller vil du være frivillig i prosjektet? Les mer og meld deg på her: www.regnbuetelefonen.no

Har du spørsmål om regnbuetelefonen eller HivNorges øvrige samtaletilbud, ta gjerne direkte kontakt med oss på e-post post@hivnorge.no

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.