FOTO: Hiv Norge

Gi en gave til hivsaken

HivNorge er godkjent av myndighetene etter skattelovens § 6-50 slik at den som gir en gave til oss kan trekke dette fra på selvangivelsen.

Forutsetningen for at du kan trekke dette fra på selvangivelsen er at gaven er på minimum 500 kroner. Du kan trekke fra maksimalt 12.000 kroner i året. Opplysning om gaver blir etter forskrift oppgitt til skattemyndighetene hvert år.

HivNorge er godkjent av Innsamlingskontrollen, som fører kontroll med innsamling av penger til humanitære og veldedige organisasjoner. Innsamlingsregisteret er en frivillig registreringsordning for innsamlinger av penger eller gaver som er rettet mot offentligheten til inntekt for samfunnsnyttige formål. Målet er at Innsamlingsregisteret skal bidra til økt kredibilitet for de registrerte organisasjonene. Forholdet vil kunne ha betydning ved vurderingen av organisasjonenes seriøsitet og følgelig publikums holdninger og giverglede. Det forhold at organisasjonene er registrert i Innsamlingsregisteret er i seg selv et kvalitetsstempel.

Du kan benytte skjemaet under om du ønsker å gi en gave, og vi vil sende deg en giro. Alternativt kan du betale inn gaven direkte til vår gavekonto 1720 25 59565. Du kan også vippse til 22893. For at du skal få benyttet fradragsmulighetene, trenger vi opplysninger om navn, adresse og personnummer.

Er det noe du lurer på i forbindelse med å gi en gave, kan du ta kontakt med oss.

Kontakt oss


Var dette nyttig? – Del gjerne!

Les også

query_builder 2018-06-11

→ Calle Almedal er død

Calle Almedal døde fredelig av kreft på sykehus i Genève torsdag 7. juni etter lang tids sykdom. Med det er enda en av de store pionerene i arbeidet for å forebygge hiv her til lands borte. Han var en dem som mobiliserte til innsats tidlig på åttitallet.


query_builder 2018-06-06

→ — Bli med på Pride!

– Vi i HivNorge gleder oss veldig til Regnbuedagene i Bergen og Oslo Pride. Bli med oss og bidra til folkefestene du også, oppfordrer styreleder Leif-Ove Hansen.


→ Mer om HIV og AIDS