The Human Aspect – et liv med hiv

Per Miljeteig har levd med hiv siden 80-tallet, og er nå intervjuet av The Human Aspect om sitt liv med viruset. Per har vært aktiv i likemanns- og rettighetsarbeid for personer som lever med hiv i mange år, og har også vært leder i HivNorge.

scheduleOppdatert: 13.01.2021

createForfatter:

labelEmner:

Per Miljeteig
Per Miljeteig. Foto: The Human Aspect

The Human Aspect er et prosjekt ledet fra Norge, der ulike personer intervjues på video om utfordringer de har eller har hatt i sine liv. Målet er å vise at ingen trenger å være alene med sine vanskelige tanker, og at det finnes hjelp. Hver video i prosjektet følges derfor også av en oversikt over hvor man kan henvende seg for å få hjelp med ulike utfordringer.

Videoen varer i ca en time, og er på engelsk. Du kan se hele intervjuet her:

Trenger du noen å snakke med om hiv? Kontakt HivNorge på telefon 21 31 45 80 (mandag til fredag 9-15) eller send en melding til post@hivnorge.no eller via Facebook Messenger.

Illustrasjon fra The Human Aspect.

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.