Årsmøte og valg av HivNorges styre

Valgbare til styret er i henhold til våre vedtekter, personmedlemmer og personer foreslått av organisasjonsmedlemmene. Styret skal avspeile medlemsmassen i organisasjonen på en rimelig måte.

scheduleOppdatert: 20.12.2022

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Styret består av syv medlemmer og to varamedlemmer. Flertallet av styrets medlemmer må være hivpositive eller pårørende.

Har du forslag til kandidater for styret i HivNorge 2018 kan disse sendes til Sindre Ringvik på mail sinrin@ous-hf.no. Valgkomiteen har et ønske om innspill på heterofile menn, dette med tanke på å kunne få et styre som gjenspeiler medlemsmassen.

Valgkomiteen må ha innspill inn innen søndag 11. februar.

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.