Abbott

HivNorge inviterer hivpositive til nordisk konferanse i Oslo 5. og 6. november. Temaet for konferansen er avstigmatisering.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Arne Walderhaug

labelEmner:

Konferansen arrangeres i samarbeid med medisinselskapet Abbott, og er den sjuende i rekken av nordiske konferanser som selskapet arrangerer. Konferansen går på omgang mellom de nordiske landene, i fjor ble den arrangert i Stockholm og i år altså i Oslo. I tillegg til de nordiske landene deltar også hivpositive fra Nederland, Belgia og Irland. Konferansespråket er således engelsk og det holdes på Hotell Royal Christiania like ved Sentralstasjonen i Oslo.

Last ned

disse sidene

 

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.