HivNorge kaller inn til årsmøte  

HivNorges årsmøte er organisasjons høyeste organ og skal ifølge vedtektene avholdes hvert år innen utgangen av mars. Årsmøtet for 2024 er fastsatt til 21. mars 2024 og innkallingen er nå sendt ut til medlemmer.  

scheduleOppdatert: 19.01.2024

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Innkallingen til årsmøtet er sendt ut per e-post til alle medlemmer som har oppgitt sin e-postadresse og som har samtykket til å motta informasjon per e-post.  

Dersom du ikke har oppgitt e-postadresse eller du ikke har samtykket til å motta informasjon på e-post fra HivNorge, kan du kontakte HivNorges sekretariat for å få tilsendt innkallingen på e-post. 

Medlemmer som har samtykket til å motta informasjon på e-post, men som ikke har fått innkallingen i innboksen oppfordres til å sjekke søppelpost-mappen. Ser du ikke innkallingen i søppelpost-mappen, kan du kontakte HivNorge for å bekrefte at vi har riktig e-postadresse registrert på deg.  

Har du noen spørsmål om innkallingen, årsmøtet eller medlemskap, ta kontakt med sekretariatet på post@hivnorge.no eller tlf. 21 31 45 80.  

Les også

schedule08.05.2024

→ HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.