Bodymapping

Danskene Jens Peder Høeberg og Jo Dietrich tilbyr nå suksessen fra Danmark til hivpositive i Norge. Over to helger samles hivpositive til en kreativ workshop i Oslo.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Med kreativiteten som verktøy! Blir du med?

 

Med kroppen som utgangspunkt visualiseres tanker omkring hiv gjennom former, farger, symboler og tekster. På et stort lerret på 220×110 cm vil du kunne uttrykke hvem du er: i nåtid, fortid og visjoner om fremtiden. I bilder og ord maler du dine opplevelser med hiv med utgangspunkt i et portrett av kroppen. Du trenger ikke å kunne male eller tegne for å bli med. Begrenset antall deltakere.

Dato: 27.-28. august og 17.-18. september 2011

Påmeldingsfrist: 19. august 2011

bodymapping@hivnorge.no

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.