HivNorge på Sommerspillet

I beste sendetid lørdag 24. juli vil HivNorges generalsekretær Evy-Aina Røe delta på TV2s sommersatsing ”Sommerspillet”. Programmet sendes direkte fra den store utescenen i Pollen i Arendal.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

 

Programlederne Katarina Flatland og Sturla Berg-Johansen har preget tv-skjermene i de tusen hjem lørdagskveldene denne sommeren. Med den idylliske sørlandsbyen Arendal som arena har Flatland og Berg-Johansen kunne tilby aktuelle gjester og kjente artister, både til tv-seerne og til publikum som befinner seg både på land og til vanns under det direktesendte programmet.

 

AIDS2010

Aleksander Denstad With, Venke Knutson, Elg & Vinnie og Infinity er blant artistene som vil delta i denne episoden av familieprogrammet.

”Sommerspillet” ser du på TV2 lørdag 24. juli kl. 20.00. Reprise sendes søndag 1. august kl. 16.00.

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.